ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ - ΠΡΟΦΙΛ

1973 -1977: Bασίλειος  Κούκκος στην Ν. Αρτάκη Ευβοίας ξεκινάει την παραγωγή υφασμάτων βελούδου αυτοκινήτου και επίπλου  και τούλια πολυεστερικά με κάθετη μονάδα επεξεργασίας υφασμάτων. Παράλληλα γίνεται και η παραγωγή καλυμμάτων στον ίδιο χώρο και η διάθεση τους με χοντρική πώληση με Υποκ/μα στην Αθήνα.

1982: Μετά από  πολλές επισκέψεις σε μεγάλους οίκους  του εξωτερικού παραγωγής και εξαγωγών υφασμάτων αυτοκινήτου ,αποφασίζεται να σταματήσει η παραγωγή υφασμάτων στην Ελλάδα από την εταιρεία μας  και ξεκινούν οι πρώτες εισαγωγές  ετοίμων υφασμάτων (σκέτα ή με αφρώδη ) για ταπετσαρία και καλλυμάτα  αυτοκινήτου από την Ευρώπη, Γερμανία, Αυστρία ,Ιταλία ,Αμερική κ.α.

1985-1990: Τα υφάσματα που εισάγουμε ,πολλές φορές πρέπει να τα ντουμπλάρουμε με αφρώδες. Έτσι αγοράζουμε την πρώτη μας μηχανή συγκολλήσεως υφασμάτων με αφρώδες με τεχνολογία φλόγας, (flamelamination) φάρδους 200cmΜπορούμε έτσι πλέον και τροφοδοτούμε την αγορά με δικά μας υφάσματα  εισαγωγής με αφρολέξ, δερματίνες καθώς και ξεκινάμε τα φασόν αφρολεξαρίσματα σε υφάσματα πελατών,σε τομείς αυτοκινήτου, αποκριάτικα ρούχα ,σουτιέν ,μονωτικά κ.α.

1990-1996: Σε ιδιόκτητο χώρο στην Αθήνα γίνεται η επεξεργασία υφασμάτων,flamelaminationκαι οι πωλήσεις χονδρικής  υφασμάτων και η εταιρεία έχει πλέον σταθερές συνεργασίες με προμηθευτές εξωτερικού και με εργοστάσια διάθεσης υφασμάτων αυτοκινήτου. Στην Ελλάδα συνεργάζεται με όλες τις εταιρείες παραγωγής καλυμμάτων, ταπετσαριών. Παράλληλα λόγω μεγάλου όγκου προϊόντων υπάρχουν και αποθηκευτικοί χώροι ιδιόκτητοι στην Ν. ΑΡΤΑΚΗ ΕΥΒΟΙΑΣ .

1997: Στην εταιρεία εντάσσεται ο Κων/νος Κούκκος ,ο οποίος ασχολείται με το εμπορικό τμήμα ,τις εισαγωγές και  αγορές/πωλήσεις  εξωτερικού και με έρευνα σε νέα προϊόντα στον τομέα της lamination

2001-2013: Στην εταιρεία εντάσσεται ο Δημήτρης Κούκκος με σπουδές στα Οικονομικά ,Η οικογενειακή επιχείρηση μπαίνει δυναμικά πλέον, με σταθερό και αξιόπιστο πελατολόγιο σε Ελλάδα και αγορές στα Βαλκάνια, Ευρώπη, κ.α. και σε νέους τομείς όπως συγκολλήσεις σε:

-         Υφάσματα υποδηματοποιίας, αποκριάτικων και παραδοσιακών στολών

-         Υφάσματα με αφρώδη για  Σουτιέν και μαγιώ

-         Μονωτικά υλικά και ηχομονωτικά (αυγοθήκες)

-         Μονώσεις μπόιλερ και τεχνικά αφρώδη

-         Υποστρώματα δερμάτων

Η εταιρεία λόγω μεγάλου όγκου ειδών (υφάσματα, αφρώδη ) και με σκοπό την:

      -        Καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της

      -        Την καθετοποίηση των παραγόμενων προϊόντων για διάθεσ

      -        Την καλύτερη οργάνωση των αποθηκών μας

      -        Την καλύτερη κωδικοποίηση και μεγαλύτερη γκάμα υφασμάτων και πλαστικών

κατασκευάζει πάνελ κτίριο, νέας τεχνολογίας, 3000 τμ σε επιφάνεια 10 στρεμμάτων με εύκολη πρόσβαση από την Ε.Ο ΑΘΗΝΩΝ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (1χλμ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ-ΧΑΛΚΙΔΟΣ )

Μέχρι σήμερα με γνώμονα μας, την άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη μας, χρησιμοποιώντας σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και πρώτες ύλες ποιότητας έχουμε καταξιωθεί στον χώρο του υφάσματος αυτοκινήτου.

Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα σε ποιότητες πρώτων υλών και ετοίμων προϊόντων και σας.

Back to top
Back to top